Browlamination is een schoonheidsbehandeling voor de wenkbrauwen die tot doel heeft de wenkbrauwharen te ‘temmen’, te ‘stylen’ en een vollere, gedefinieerde uitstraling te geven.  Het is vergelijkbaar met een wimperlifting, maar wordt specifiek toegepast op de wenkbrauwen.

Tijdens een browlamination-behandeling worden speciale producten aangebracht op de wenkbrauwharen om ze in de gewenste vorm te borstelen en te fixeren. Meestal worden ze eerst recht omhoog gekamd en vervolgens in de gewenste vorm gestyled. Vervolgens worden de haren gefixeerd om ze op hun plaats te houden. 

Enkele voordelen van browlamination :

  • Volle en gedefinieerde wenkbrauwen: browlamination helpt om dunne of ongelijke wenkbrauwen er voller en strakker uit te laten zien. Het maakt de wenkbrauwharen zichtbaar dikker en geeft ze een meer gedefinieerde vorm.

  • Langdurig resultaat: het effect van browlamination kan makkelijk enkele weken aanhouden. Hierdoor hoef je je wenkbrauwen niet dagelijks bij te werken en bespaar je tijd bij je dagelijkse make-uproutine.

  • Natuurlijke uitstraling: In tegenstelling tot permanente make-up-methoden, zoals tatoeages of microblading, blijft browlamination een niet-invasieve behandeling die de natuurlijke wenkbrauwharen benadrukt en niet permanent is. Hierdoor behoud je de flexibiliteit om je wenkbrauwstijl aan te passen.

  • Gemakkelijk onderhoud: Na een browlamination-behandeling heb je doorgaans minder inspanning nodig om je wenkbrauwen in vorm te houden. Je kunt de wenkbrauwharen gemakkelijker in de gewenste richting borstelen en ze blijven beter op hun plaats.

  • Je kan kiezen voor een strakke look of de meer ‘warrige’ trendylook zoals hieronder.