Welk huidtype je ook hebt, de dagelijkse reiniging is onmisbaar om een gezonde huid te houden.  Bovendien zullen de verzorgingsproducten ook beter werken op een schone, propere huid.   We krijgen dagelijks afvalstoffen op onze huid door omgevingsfactoren (onzuivere lucht, weersomstandigheden,…) en ‘s nachts komen door huidherstel afvalstoffen naar de oppervlakte.   De huid heeft geen zelfreinigend vermogen en je dagelijkse ochtend- en avondreiniging zal dan ook zorgen voor een verzorgde en nette huid.

40,00
31,00
30,00
27,00
27,00

Op regelmatige (1 à 2x per week) de huid peelen, zorgt voor een mooie teint en een gezonde huid.   Een peeling zal niet alleen effectiever de dode huidcellen verwijderen van de huid maar stimuleert bovendien de aanmaak van nieuwe, gezonde huidcellen.  Dit resulteert niet alleen in een stevigere huid maar zorgt ook nog eens dat je huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen. 

56,00
56,00

MESOESTETIC

GLYCOREPAIR 50ml

69,00
49,00

Elke huid dient goed gehydrateerd te worden.   Verwar niet met een vette, of een acné huid… ook deze huidjes hebben heel wat hydratatie nodig.   Hydraterende verzorgingsproducten zorgen ervoor dat je natuurlijke huidbeschermingsbarrière wordt ondersteund.   Onze huid wordt namelijk continu aangevallen door vrije radicalen* (smog, vervuilde lucht, sigarettenrook, UV-straling, …) waardoor de natuurlijke barrière onder druk komt te staan.    Ook door weersomstandigheden, verwarming binnenshuis,…  droogt de huid uit ten koste van de natuurlijke bescherming.   Hydratatie is dan ook een ‘must’ voor ‘elk’ huidtype.

36,50
49,00
68,00
56,00
88,00

Personen kunnen van nature (erfelijke aanleg) een gevoelige huid hebben.   Deze huid kenmerkt zich door het snel rood worden (vooral bij temperatuursschommelingen), couperose (rode adertjes) of rosacea (roodheid met ontstekingen).   De huid kan trekkerig aanvoelen, er kunnen rode plekken ontstaan met soms ook jeuk.

Dit productgamma bevat actieve stoffen die ervoor zorgen dat de huid wordt gekalmeerd en ontstekingsremmende eigenschappen onderdrukken de roodheid.

 

90,00
49,00

MESOESTETIC

MELAN RECOVERY 50ml

58,00
54,00
54,00

MESOESTETIC

SKIN BALANCE 30ml

88,00

 

Een acné-huid vertoont puistjes op het gelaat, soms ook op de rug, borst en schouders.   Kenmerkend voor acné zijn de mee-eters (comedonen).  Deze ontstaan door een overmatige talgproductie die veelal hormonaal beïnvloed wordt en dus ook meestal bij jongeren te zien is (maar kan ook op latere leeftijd). 

Teveel aan talg kan bacterievorming in de hand werken waardoor het evenwicht van de huid ontregeld wordt.

Deze producten werden ontwikkeld om op een doeltreffende manier de symptomen en problemen te behandelen die voorkomen bij een vette/onzuivere huid.

Vergeet niet om deze huid ook voldoende te hydrateren (zie producten onder HYDRATATIE).

 

 

Of we het nu willen of niet… vanaf de leeftijd van 25 jaar gaat het (langzaam) bergaf met onze huid.  Het huideigen collageen en elastine nemen stilaan af en er ontstaan fijne rimpeltjes.   Dit komt omdat onze celactiviteit met de jaren afneemt.  Rond de leeftijd van 30-35 jaar is het belangrijk om niet meer preventief maar al correctief te gaan werken.    De producten in dit gamma zorgen ervoor dat fijne rimpeltjes worden vervaagd en dat onze celactiviteit optimaal gestimuleerd wordt en niet met de jaren in slaap gaat vallen…   Op deze manier kan je nog heel vele jaren een mooie stralende huid behouden.

144,00
88,00
49,00

ANTI-AGING

AOX FERULIC 30ml

136,00

 

Regenererende oplossingen die rimpels en expressielijnen verminderen en de huid opnieuw textuur geven.

AGE-ELEMENT ANTI-WRINKLE

THE REPAIRING PACK 3pcs

164,50
Sale!

AGE-ELEMENT ANTI-WRINKLE

AGE ELEMENT ANTI-WRINKLE PACK 5pcs

327,00

AGE-ELEMENT ANTI-WRINKLE

ANTI-WRINKLE LIP & CONTOUR 15ml

64,00

AGE-ELEMENT ANTI-WRINKLE

ANTI-WRINKLE EYE CONTOUR 15ml

75,00

AGE-ELEMENT ANTI-WRINKLE

ANTI-WRINKLE NIGHT CREAM 50ml

92,00

AGE-ELEMENT ANTI-WRINKLE

ANTI-WRINKLE CONCENTRATE 30ml

93,00

AGE-ELEMENT ANTI-WRINKLE

ANTI-WRINKLE DAYCREAM 50ml

90,50

Anti-aging formules met verstevigende werking. Ze herdefiniëren de gelaatscontouren door stevigheid aan het gelaat te geven. 

Ze bevatten :
 

Peptiden die de structuur van de huid versterken door de eiwitsynthese te stimuleren.

Opspannende fytoactieve stoffen die een liftend effect creëren.
–[meso]epigen system™ dat de synthese van collageen en elastine stimuleert om de elasticiteit van de huid te herstellen.

 

AGE-ELEMENT FIRMING

THE LIFTING PACK 3pcs

159,50
Sale!

AGE-ELEMENT FIRMING

AGE ELEMENT FIRMING PACK 4pcs

280,00

AGE-ELEMENT FIRMING

FIRMING CREAM 50ml

87,50

AGE-ELEMENT FIRMING

FIRMING CONCENTRATE 30ml

96,00

AGE-ELEMENT FIRMING

FIRMING EYE-CONTOUR 15ml

72,00

AGE-ELEMENT FIRMING

FIRMING ELIXIR 6 x 30ml

95,00

 

Huidvlekken zijn een veelvoorkomend probleem, veroorzaakt door vele factoren en waarvan de kenmerken en behandeling afhangen van het type vlek, fototype, leeftijd en huidtype.  Bij mesoestetic® zijn we specialisten in huiddepigmentatie. Meer dan 30 jaar constante innovatie op dit gebied hebben ons in staat gesteld bewezen en erkende depigmenterende oplossingen aan te bieden die ons leiderschap onderschrijven.

Raadpleeg ons voor een correcte huidanalyse en instituutbehandeling(en).  Hieronder kan je alvast onderhoudende thuisverzorgingsproducten vinden.

AGE-ELEMENT BRIGHTENING

THE REVITALISING PACK 3pcs

134,00
Sale!

AGE-ELEMENT BRIGHTENING

AGE ELEMENT BRIGHTENING PACK 4pcs

246,00
57,50

AGE-ELEMENT BRIGHTENING

AGE-ELEMENT BRIGHTENING CREAM 50ml

76,50
98,50
75,00

Zonbescherming / zelfbruiners

Het hoeft geen betoog dat zonbescherming heel belangrijk is.   Bescherming tegen UVA (Aging) en UVB (Burning) is heel belangrijk.  De zon is rechtstreeks verantwoordelijk van de afbraak van collageen (die zorgt voor de stevigheid van onze huid) en elastine (die zorgt voor de elasticiteit van onze huid).   Hoewel de zon heel aangenaam kan voelen op onze huid, is bescherming een must.   Zelfs als er geen zonnetje te zien is, is er steeds UVA aanwezig.   Dus ook als er geen zon is (ja, ook in de winter) is een zonbeschermingsproduct heel belangrijk.

De zonbeschermingsproducten van Mesoestetic bevatten ook een bescherming tegen infrarood en ook licht dat in hoge intensiteit op de huid afkomt (beeldschermen, gsm, tv,…). 

‘Your future skin starts from within’

Gehydrolyseerd collageen ondersteunt de natuurlijke collageenproductie van je lichaam.  Dit helpt het verouderingsproces tegen te gaan.  Dit vloeibare collageen wordt beter opgenomen door het lichaam dan poeders of pillen.  Jouw huid laat het verschil zien.

Voor de huid : ondersteunt de elasticiteit van de huid en vermindert rimpels.
Voor gewrichten en spieren : essentiële aminozuren ondersteunen gezonde gewrichten en spieren.
Haar & nagels : versterkt haar en nagels, bevordert de groei.
Darmen : verhoogt de stofwisseling, spijsvertering en prestaties.

55,00